www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί δεν έχω σαν το δικό σου μαμά;

Γιατί δεν έχω σαν το δικό σου μαμά;
Γιατί δεν έχω σαν το δικό σου μαμά;

Συγγραφέας: Κουρουπού Άννα
Εκδότης: Ποταμός
Αριθμός Σελίδων: 183
Έτος Έκδοσης: 12-2012



Τιμή biblioasi.gr: 11,70€


Όταν τελείωσε αυτή η ανάκατη διαδρομή, σε δρόμους, πεζοδρόμια, καλλιστεία, μπουντρούμια, διασκεδάσεις, γέλια, χαρές, αυτόφωρα, γιαουρτώματα, επεμβάσεις λυτρωτικές, κόκκινα φώτα, έφτασα στο σήμερα. Και για το σήμερα δεν μπορούσα να γράψω πολλά, γιατί βρισκόμουν ήδη στον πάτο. [...]

Όποιος αδαής πιστεύει πως το να είσαι στο πεζοδρόμιο είναι η εύκολη λύση, είναι απλά η εύκολη σκέψη. Για να το πω και πιο χοντρά και ας παρεξηγηθώ, θέλει αρχίδια να κόψεις τα αρχίδια σου. Δεν είναι εγχείριση αμυγδαλών.

"Γεννήθηκα καλοκαίρι. Γράφτηκα στο μητρώο αρρένων, αλλά το Άννα μου πήγαινε καλύτερα. Το διεκδίκησα, το κέρδισα. Δεν σπούδασα σε Ανώτατη Σχολή, δεν πρόλαβα. Διάβασα όμως, Άκουσα. Αφουγκράστηκα. Σε όποιο ναρκοπέδιο κι αν έπεσα, αυτό απασφαλίστηκε απ την αγάπη της μάνας μου. Ναι, διάλεξα δρόμο. Αλλά βρήκα όμορφα μονοπάτια που τα περπατάω περήφανη, πάντα με ψηλοτάκουνα".

 http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=177859

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει

Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει
Μυθιστόρημα: Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία
Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει

Συγγραφέας: Μαρία Τζιρίτα
Εκδότης: Ψυχογιός
Αριθμός Σελίδων: 456
Έτος Έκδοσης: 02-2012



Τιμή biblioasi.gr: 15,93€


Ήταν δέκα ετών η Αλέκα όταν ανακάλυψε την καρτέλα της στην παιδόπολη Καβάλας. Επίθετο δίπλα στο όνομά της δεν υπήρχε. Υπήρχε όμως η λέξη "νόθο" να χαρακτηρίζει την ίδια, και η άγνωστη λέξη "ιερόδουλος" για τη μητέρα της. Εκείνη έχει αφήσει την Αλέκα, έξι χρόνων παιδί, στην παιδόπολη, χωρίς να δώσει ξανά σημεία ζωής, παρά πολλά χρόνια αργότερα. Η Αλέκα πέρασε όλη της τη ζωή παλεύοντας ν αποδείξει ότι από αγκάθι βγαίνει ρόδο. Όσο κι αν την πλήγωσαν, όσο κι αν την απέρριψαν, εκείνη είχε πάντα μια χρυσή καρδιά γεμάτη αγάπη για όλους. Ο πατέρας που δε γνώρισε ζούσε πάντα μέσα στην ψυχή της, μαζί με τη λαχτάρα της κάποτε να τον συναντήσει.

Ένας αέναος αγώνας επιβίωσης, με συνταρακτικές αλήθειες ζωής στα χρόνια μιας πληγωμένης Ελλάδας. Η Αλέκα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, μέσα σε φτώχεια, μοναξιά, εγκατάλειψη και κάθε είδους δυσκολίες, θα παλέψει να επιβιώσει και να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα· ανάμεσα σε αυτά, να ξαναβρεί τον πατέρα της.

Όλοι όσοι τη γνώρισαν την ίδια κουβέντα είχαν να πουν γι αυτήν: η Αλέκα δεν ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Ήταν ένας άγγελος που έπεσε στη Γη κατά λάθος, μια γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει...

 http://www.biblioasi.gr/product_info.php?cPath=137_95&products_id=177835

Η Κοκκινοσκουφίτσα, παντού

Η Κοκκινοσκουφίτσα, παντού
Η Κοκκινοσκουφίτσα, παντού

Συγγραφέας: Lascault Gilbert
Εκδότης: Opera
Μετάφραση: Κυριακίδης, Αχιλλέας
Αριθμός Σελίδων: 69
Έτος Έκδοσης: 01-2012

Τίτλος πρωτοτύπου:Le petit Chaperon Rouge partout

Τιμή biblioasi.gr: 6,30€


Σε όλες τις εποχές, σε διάφορες χώρες, πάνω στη Γη, στους βυθούς των θαλασσών, σε άλλους πλανήτες, σε κάθε Γαλαξία, στο παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον, υπήρξαν, υπάρχουν, θα υπάρχουν Κοκκινοσκουφίτσες. Κάποιες απ αυτές φαγώθηκαν, καταβροχθίζονται ή θα καταβροχθιστούν από λύκους ή από άλλες βουλιμίες. Κάποιες άλλες νίκησαν, νικούν ή θα νικήσουν στη μάχη τους με το λύκο. Άλλες, πάλι, δε συνάντησαν, ούτε συναντούν, ούτε θα συναντήσουν κανένα λύκο. Σε κάποιες ιστορίες με Κοκκινοσκουφίτσα παρεμβαίνουν μία ή περισσότερες γιαγιάδες, ένα ή περισσότερα δάση, μία ή περισσότερες πίτες, ένα ή περισσότερα βαζάκια βούτυρο, ένα ή περισσότερα φουντούκια, μία ή περισσότερες πεταλούδες, ένα ή περισσότερα μπουκέτα λουλουδάκια, ένα ή περισσότερα κρεβάτια (ποικίλου μεγέθους), μία ή περισσότερες σφηνούλες, ένα ή περισσότερα μάνταλα.

Ένα βιβλίο-καλειδοσκόπιο, ένα βιβλίο-πανηγύρι ευρηματικών παραλλαγών και ευφάνταστων διαστρεβλώσεων, ένα βιβλίο-γιορτή της μεγάλης λογοτεχνίας που δε φοβάται ούτε ν αρκεστεί στη μικρή φόρμα, ούτε να παίξει απανωτές παρτίδες με τη γλώσσα, τους μύθους και την Ιστορία.

http://www.biblioasi.gr/product_info.php?cPath=137_81&products_id=177762

9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
24 -27 Μαΐου 2012
Η 9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2012, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της HELEXPO, με οργανωτές το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), την Helexpo και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών.
Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην καθοριστική επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την ένωσή της με την υπόλοιπη Ελλάδα, με τιμώμενη χώρα τη Σερβία και με τις καθιερωμένες θεματικές «γωνιές», για παιδιά, εφήβους, εκπαιδευτικούς και γονείς, η Έκθεση, παρά τη βαθιά κρίση και τις εγγενείς δυσκολίες στον κόσμο του ελληνικού βιβλίου, υπόσχεται ότι θα είναι το πολιτιστικό γεγονός της χρονιά με επίκεντρο τους εκδότες, τους συγγραφείς, τους αναγνώστες – με εκατοντάδες εκδηλώσεις, με παρόντες τους ανθρώπους του πνεύματος, με επισκέπτες που διαθέτουν αισθητήριο και κριτική σκέψη. Σε αυτό το πλαίσιο οργανώνεται ο κύκλος συναντήσεων «Μνήμη και Ιστορία» όπου ο διάλογος θα επικεντρωθεί στη μνήμη ως προς την κλινική, ψυχαναλυτική, ιστορική και λογοτεχνική της διάσταση∙ τη μνήμη ως κλειδί για το μέλλον.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΔΕΒΘ : http://www.thessalonikibookfair.com/

Τηγανιά Χοιρινή με βαλσάμικο

Τηγανιά Χοιρινή με βαλσάμικο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...