Το τι είναι το μπρόκολο και ποιές οι θρεπτικές του ιδιότητες στο καθημερινό μας τραπέζι, είναι γνωστό, θα πούμε κι εδώ μερικά σχετικά με αυτό το δώρο στην φύσης στην διατροφή μας. Προσωπικά το μπρόκολο όπως και το ξαδελφάκι του το κουνουπίδι, αλλά και ο μακρινός του πρόγονος το λάχανο, μου αρέσει απλά βρασμένο σε λίγο νερό με λάδι, λεμόνι και μαύρο ψωμί χωρίς γλουτένη. Κάποιες φορές όμως λαχταράω κάτι πιο πολύπλοκο κι εξευγενισμένο. Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο φαντάζεσαι να μετατρέψεις κάτι τόσο απλό, σε ένα πιάτο Ενεργειακής Δύναμης και να έχεις μια διατροφή παραπάνω από πλήρη. Ας δούμε τι είναι αυτό που κάνει το μπρόκολο διατροφικό δυναμίτη.
http://miastala.com/s/archives/8802
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου