www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο φύλακας στο φάρο

Ο φύλακας στο φάρο


Συγγραφέας: Ευρυδίκη Αμανατίδου
Εκδότης: Μίνωας
Αριθμός Σελίδων: 384
Έτος Έκδοσης: 01-2011

Ελένα Στολτς: εκτιμήτρια κοσμημάτων, τυχοδιώκτρια και ελαφρώς ανεπιθύμητη στη χώρα που τη μεγάλωσε, την Ελβετία. Περιμένοντας το διαζύγιο της, βάζει στοίχημα με μια ηλικιωμένη κοντέσα ότι θα ανακαλύψει που βρίσκεται ο κακότυχος Σφραγιδόλιθος της Γένουας.

Δήμος Μπελιές: η ωριμότητά του είναι αντιστρόφως ανάλογη της νεαρής ηλικίας του. Η Ελένα θα εισβάλει σαν σίφουνας στη ζωή του και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Άρης Μαρδάς: ιδιοκτήτης της ομώνυμης φάρμας, γνωστός για τη γοητεία που ασκεί στο γυναικείο φύλο. Θα πέσει στα δίχτυα της Ελένα ή τα φαινόμενα απατούν;

Αρχές καλοκαιριού, κάποια χιλιόμετρα μακριά από το πολύβουο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ο φάρος δεσπόζει αδιάφορος στα ανθρώπινα δράματα, ανεπηρέαστος από ένα τραγικό έγκλημα. Υπομένει απλώς τη φθορά του χρόνου ή περιμένει την επιστροφή του φύλακά του;
Τρεις εβδομάδες γεμάτες πάθη και μυστήριο, καθώς αλλεπάληλα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και τέσσερις οικογένειες οδηγούνται σε μια θανάσιμη σύγκρουση. Ποιος είναι τελικά ο θύτης και ποιο το θύμα; Τα γεγονότα διαδέχονται καταιγιστικά το ένα το άλλο και η Ελένα αναρωτιέται αν το στοίχημα που έβαλε ήταν τελικά με τον ίδιο το διάβολο.

Ευρυδίκη Αμανατίδου

Επιλέξτε για μεγέθυνση
Η Ευρυδίκη Αμανατίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε στη Νομική Σχολή. Ανάμεσα στα άλλα, ασχολήθηκε με μεταφράσεις, την έκδοση ενός εξειδικευμένου νομικού περιοδικού σχετικού με την εγκληματολογία και τη συγγραφή, καθώς και με τη διοργάνωση παιδικών θεατρικών παραστάσεων σε σχολεία. Έχει βραβευτεί από το Υπουργείο Πολιτισμού για το θεατρικό της έργο "Ένα καπέλο για τον καθηγητή". Έχει τύχει τιμητικής διάκρισης στο Λασκαρίδειο Διαγωνισμό Διηγήματος. Είναι τακτικό μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Έργα της που έχουν εκδοθεί είναι τα: "Ένα καπέλο για τον καθηγητή" και "Στη Μεσόγειο κολυμπούν παράξενοι θεοί".
Βιβλιογραφία
Ο φύλακας στο φάρο
Σιωπηλή πέτρα


http://www.biblioasi.gr/author_info.php?authors_id=51148


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...