www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ragglas place: Περιλήψεις από ύλη Δ' Δημοτικού.

Περιλήψεις από ύλη Δ' Δημοτικού.

Παρακάτω θα βρείτε περιλήψεις από μαθήματα της Δ' Δημ. Δυστυχώς λόγω προσωπικών ζητημάτων θα δημοσιεύσω κάποια "αποκόμματα" της παραπάνω ύλης που πρόλαβα να γράψω. Την αφιερώνω στον εξαιρετικό εκπαιδευτικό Δημήτριο Γκεργκένη από το 4ο Δημ. Σχ. Διδ/χου.

Φτιάξε μου ένα σιδερένιο άνθρωπο.

Πριν από πολλά χρόνια ζούσε ένας βασιλιάς που πρόσταξε στον αρχισιδηρουργό να του φτιάξει ένα ζωντανό άνθρωπο από σίδερο. Ο αρχισιδηρουργός, απελπισμένος, ρώτησε ένα σοφό φίλο του. Ο σοφός του πρότεινε να ζητήσει από το βασιλιά χίλια φορτία κάρβουνο για να λιώσει ο σίδηρος και χίλιους κουβάδες δάκρυα για να σβηστεί η φωτιά. Ο βασιλιάς προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να μαζέψει ούτε τα κάρβουνα ούτε το νερό. Ήταν αδύνατο να φτιαχτεί αυτός ο άνθρωπος!

Άντζελμαν.

Μια μέρα που ο Αρνό πήγαινε να αγοράσει εφημερίδα για τους γονείς του, συνάντησε τον κύριο Άγγελο που ήταν ένας παράξενος γείτονας. Ο μικρός Αρνό τον βοήθησε με τα ψώνια. Στο διαμέρισμά του γνώρισε και το ρομπότ του, τον Άλφι. Εκεί ο μικρός Αρνό ανακάλυψε ότι ο κύριος Άγγελος ήταν ο Άντζελμαν. Με τον καιρό έγιναν μια αχώριστη παρέα,.....................

 http://raggla.blogspot.gr/2011/01/blog-post_8963.html?spref=bl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...