www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ουαλικό λεξικό του σεξ

Ουαλικό λεξικό του σεξ

Εκδόσεις:
Αθήνα, Κέδρος
Χρον. Εκδοσης:
2007
Σελίδες:
789
ISBN:
978-960-04-3498-9

Απολαυστικό σελίδα προς σελίδα, λέξη με τη λέξη. Έντονα χιουμοριστικό και παιγνιώδες. Πιπεράτο, προκλητικό και ερεθιστικό ενίοτε. Μια μοναδική εκδοτική πρόταση. Το γράφει και το "σκηνοθετεί" ο Νίκος Πλατής.
Για να γραφτούν και να οπτικοποιηθούν τα χιλιάδες λήμματα του Ουαλικού Λεξικού χρειάστηκαν πάνω από 35.000 ώρες (περισσότερα από 4 χρόνια), 200 τόσα βιβλία για τη βιβλιογραφία, ταξίδια πολλά, φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις σωρό, νύχτες... ακολασίας αρκετές, γνωριμίες περίεργες και (ενίοτε) επικίνδυνες.
Ο Νίκος Πλατής παρουσιάζει στο Ουαλικό Λεξικό του Σεξ μια αλφαβητικά δομημένη και ευρηματικά σκηνοθετημένη λεξικολογική σεξοκωμωδία. Χαρτογραφεί και σχολιάζει απολαυστικά το σεξουαλικό σύμπαν, αναδεικνύοντας θεατές και αθέατες πτυχές του. Λέξεις, εκφράσεις, χειρονομίες, ρήσεις, στάσεις και τάσεις, πρόσωπα και γεγονότα, ήθη και έθιμα, φωτογραφίες, σεξουαλικά σημεία των καιρών που συζητήθηκαν, προβλήθηκαν, σατιρίστηκαν, επιβλήθηκαν ή περιθωριοποιήθηκαν. Από την ιερή πορνεία της αρχαίας Βαβυλώνας και τον μπαγαπόντη Ερατοσθένη έως το "ερωτικό" κανάλι "Free Tv" και τους νεόκοπους τραπεζίτες σπέρματος. κι από τον αιμομίκτη Λωτ και την αγία Θηρεσία της ’βιλα στο κοκκίωμα ινγκουινάλε και στο σεξοτουρισμό των ημερών μας. από τον συμπατριώτη μας τον Μινώταυρο και τον γελαδογάμη κτηνίατρο της Λαμίας στο μπάι πας πέους και στις γκέι μύγες του Πανεπιστημίου του Hokkaido της Ιαπωνίας.......http://www.gatalexiko.gr/bookDetails.asp?id=41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...