www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Βήματα για την ζωή

«Βήματα για την ζωή…» Ένα ξεχωριστό βιβλίο,μια σημαντική προσπάθεια

E-mail Εκτύπωση PDF
1exofilo
Οι Εκδόσεις Παπαζήση παρουσιάζουν το βιβλίο «Βήματα για τη Ζωή: Πρόγραμμα Ατομικών και Κοινωνικών Δεξιοτήτων για το Νηπιαγωγείο» των Νάντιας Κουρμούση και Βασίλη Κούτρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Θερβάντες {Μητροπόλεως 23, Αθήνα), τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 19.00.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέμβασης που περιλαμβάνει το εγχειρίδιο για τον εκπαιδευτικό, το δομημένο οδηγό μαθημάτων, καθώς και συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό.
Έχει σκοπό να διδάξει στα παιδιά όχι το «τι», αλλά το «πώς» να σκέφτονται, να ενισχύσει την αυτοεκτίμησή τους και να τα βοηθήσει να αναπτύξουν Δεξιότητες Ζωής, όπως δημιουργία και διατήρηση φιλίας, διαχείριση συναισθημάτων, ενσυναίσθηση, αποφυγή συγκρούσεων, επίλυση προβλημάτων και ικανότητες άρνησης και διαπραγμάτευσης.
Οι συγγραφείς του προγράμματος, Νάντια Κουρμούση και Βασίλης Κούτρας, έχουν εκχωρήσει τα έσοδα από τις πωλήσεις του στη UNICEF, πιστεύοντας ότι το οικονομικό όφελος από ένα τέτοιο πόνημα ανήκει μόνο στα παιδιά.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κυρία Τζένη Κρεμαστινού , Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., Καθηγήτρια Δημόσιας και Διοικητικής Υγιεινής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, η κυρία Μένη Μαλλιώρη, Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κύριος Κώστας Χρυσαφίδης, Καθηγητής Παιδαγωγικής του ΤΕΑΠΗ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κύριος Λάμπρος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF.
Την παρουσίαση θα συντονίσει ο κύριος Κυριάκος Αθανασίου, Καθηγητής Αγωγής Υγείας και Διδακτικής Βιολογίας του ΤΕΑΠΗ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...