www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Εννέα δράκοι

Εννέα δράκοι
Εννέα δράκοι

Συγγραφέας: Μάικλ Κόνελι
Εκδότης: Bell
Μετάφραση: Τσιρώνη, Έφη
Αριθμός Σελίδων: 408
Έτος Έκδοσης: 04-2012
Βάρος: 0 g

Τίτλος πρωτοτύπου:Nine Dragons

Τιμή biblioasi.gr: 7,02€


Η Κάβα της Τύχης είναι ένα μαγαζί σε μια σκληρή γειτονιά του Λος Aντζελες, το οποίο ο ντετέκτιβ Χάρι Μπος γνωρίζει καλά. Έχει πάντα στην τσέπη του ένα σπιρτόκουτο που πήρε κάποτε από κει. Το ρητό που γράφει πάνω, "Μακάριος αυτός που βρίσκει καταφύγιο στον εαυτό του", του έχει δώσει κουράγιο στις πιο δύσκολες στιγμές.

Όταν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο Τζον Λη, δολοφονείται, ο Χάρι νιώθει συγκλονισμένος. Και υπόσχεται στην οικογένειά του να βρει το δολοφόνο.

Έτσι, μπαίνει σε έναν κόσμο όχι μόνο άγνωστο αλλά και ερμητικά κλειστό. Με τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ από τη Μονάδα Συμμοριών Ασιατών ο Μπος προσπαθεί να βρει την άκρη στο λαβύρινθο της κινέζικης παροικίας και κυρίως να κατανοήσει τον πολιτισμικό κώδικα με βάση τον οποίο έζησε ο Λη. Και η έρευνά του τον οδηγεί στις Τριάδες, τις αδίστακτες κινεζικές εγκληματικές οργανώσεις, που ακολουθούν πολλούς μετανάστες στην καινούρια τους ζωή στις ΗΠΑ.

Τότε ξαφνικά όλα γύρω του καταρρέουν: Του αρπάζουν ό,τι πολυτιμότερο έχει, το πρόσωπο που αγαπά περισσότερο στη ζωή. Ο Χάρι θα φτάσει ως το Χονγκ Κονγκ για να πάρει πίσω αυτό που έχασε. Στη γειτονιά των Εννέα Δράκων, καθώς στην πόλη καίνε οι φωτιές του Φεστιβάλ των Πεινασμένων Πνευμάτων, θα τα παίξει όλα για όλα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αντιμετωπίσει την αγριότητα των αντιπάλων του και να βγει νικητής...

http://www.biblioasi.gr/product_info.php?cPath=137_95&products_id=178300 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...