www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο καπάτσος

Ο καπάτσος
Ο καπάτσος

Συγγραφέας: Ελμόρ Λέοναρντ
Εκδότης: ΄Αγρα
Μετάφραση: Καλοκύρης, Αντώνης
Αριθμός Σελίδων: 440
Έτος Έκδοσης: 05-2012


Τίτλος πρωτοτύπου:The Hot Kid

Τιμή biblioasi.gr: 14,40€


"Δεν περιμέναμε ότι ο Έλμορ Λέοναρντ θα έγραφε το καλύτερο βιβλίο του στα 79 του χρόνια, να όμως που έτσι συνέβη"
Stephen King

" Ο Έλμορ Λέοναρντ είναι ή επιτομή των συγγραφέων αστυνομικών, βασιλιάς όλων όσα παρατηρεί. Σε θέματα έντονης πλοκής και εύστοχων διαλόγων ανήκει σε άλλη κατηγορία".
Ian Rankin

"Όχι απλώς ένας καλός αφηγητής αλλά κι ένας σημαντικός μυθιστοριογράφος. [...] Υπόδειγμα μυθιστορήματος δράσης στα καλύτερά του".
Philip Kerr

" Διάλογοι σαν σπασμένο γυαλί, κοφτεροί και λαμπεροί, κι ένας συρφετός από απατεώνες πού όμως αποκτούν ιδιαίτερη υπόσταση, χρωματιζόμενοι από την παλέτα του συγγραφέα πού περιέχει μόνο τα βασικά χρώματα, θυμίζοντας απέριττα έργα της πόπ αρτ".
Julian Rathbone, Independent

" Ο Έλμορ Λέοναρντ ξεπερνάει κατά πολύ σχεδόν όποιον ασχολείται με το αστυνομικό μυθιστόρημα στις μέρες μας".
New York Times Book Review

Κλεμμένα αμάξια, γυναίκες γκάνγκστερ, παράνομες λέσχες, ληστές τραπεζών και φόνοι είναι το σκηνικό αυτής της έντονα διασκεδαστικής ιστορίας από τον Έλμορ Λέοναρντ, τον αδιαμφισβήτητο μάστορα του αστυνομικού μυθιστορήματος. Η υπόθεση του "Καπάτσου" εξελίσσεται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1930, και μας παρουσιάζει τον Κάρλ Ουέμπστερ, έναν από τους πιο χαλαρούς και ωραίους εκπροσώπους του νόμου που αντιμετώπισαν ποτέ οι παράνομοι.

Στα εικοσιένα του, ο Κάρλ Ουέμπστερ βάζει πλώρη για να γίνει ο διασημότερος ομοσπονδιακός αστυνόμος των ΗΠΑ. Πυροβόλησε και σκότωσε τον διαβόητο ληστή τραπεζών Έμμετ Λόνγκ και τώρα ακλουθεί τα ίχνη του ασώτου υιού ενός εκατομμυριούχου πετρελαιοπαραγωγού, του Τζάκ Μπελμόντ, πού ονειρεύεται να γίνει "Ο Νούμερο Ένα δημόσιος Κίνδυνος". Ο συντάκτης του περιοδικού "Αληθινά Μυστήρια" Τόνυ Αντονέλλι παρακολουθεί την ιστορία, και μιλάμε για μεγάλη ιστορία, γεμάτη όμορφες γυναίκες, ημιαυτόματα κι έναν πρώην εκπρόσωπο του νόμου πού πιστεύει στην αυτοδικία. "Ο Καπάτσος" αποτελεί μια διασκεδαστική ιστορία με φόντο τη συναρπαστική περίοδο της ποτοαπαγόρευσης, γεμάτη ζόρικα θηλυκά. Μολονότι δεν ενδίδει στη νοσταλγία, το βιβλίο διαβάζεται σαν μία επιστροφή στις pulp ρίζες του νουάρ μυθιστορήματος, κατεύθυνση πού ο συγγραφέας ακολουθεί από τα πρώτα του βήματα.

Ο Έλμορ Λέοναρντ έχει γράψει πάνω από 30 μυθιστορήματα κατά τη διάρκεια μιας εκπληκτικά μεγάλης καριέρας και πολλά από τα βιβλία του έχουν μεταφερθεί με επιτυχία στον κινηματογράφο.

http://www.biblioasi.gr/product_info.php?cPath=137_81&products_id=178904 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...