www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μάγειρας γίνεσαι

Μάγειρας γίνεσαι
Μάγειρας γίνεσαι

Συγγραφέας: Μποτρίνι Έκτορας
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Αριθμός Σελίδων: 256
Έτος Έκδοσης: 11-2012



Τιμή biblioasi.gr: 13,41€


Το βιβλίο αυτό είναι ένα όμορφο εργαλείο για την καθημερινή μας κουζίνα, που θα κάνει το χαμόγελο να λάμπει στα πρόσωπά μας. Παρέκαμψα, όσο ήταν δυνατόν, οτιδήποτε θεώρησα περιττό να υπάρχει σε ένα βιβλίο μαγειρικής, όπως δυσεύρετα υλικά, μαγειρικές τεχνικές που απαιτούν πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό, περίπλοκες μεθόδους παρασκευής, γενικότητες και φλυαρίες περί της φιλολογίας της κουζίνας. Για μένα το ζητούμενο ήταν να διαλέξω μερικά από τα καθημερινά κι αγαπημένα μου πιάτα, να μιλήσω για τα υλικά τους και να εξηγήσω τις μεθόδους που χρειάζεται να γνωρίζεις για να τα παρασκευάσεις μόνος σου, στο σπίτι, χωρίς άγνωστες λέξεις και δυσνόητες τεχνικές. Στην κουζίνα όλα πρέπει να ακολουθούν την κοινή λογική και το πνεύμα της οικονομίας, που στις μέρες μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.


 Για αγορά του βιβλίου πατήστε εδώ..http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=180612


Μποτρίνι Έκτορας

Ο Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι, γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα, σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ελβετίας Γνωρίζει 5 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και ισπανικά Η επαγγελματική του πορεία μεγάλη, καθώς από το 1986 έως το 1992 μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα στο σεφ και πατέρα του Etrusco Botrini σε πολλά κλαμπ MED ανά την υφήλιο Τα δύο επόμενα χρόνια εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Εστιατόριο Etrusco στην Κέρκυρα, βραβευμένο ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με συνεχόμενες ανοδικές βαθμολογίες από οδηγούς γευσιγνωσίας

Το 1993-1994 συνέχισε τη μαθησιακή του πορεία σε διάφορα εστιατόρια, βραβευμένα με 3 αστέρια της Michelin στο Μονακό/Γαλλία, για να επιστρέψει στην Κέρκυρα και να αναλάβει από το 1999 τα σκήπτρα του σεφ στο εστιατόριό του Etrusco
Η εκπαιδευτική του πορεία όμως δε σταμάτησε εκεί, αφού το 2006 ξεκίνησε για την Ισπανία, όπου παρακολούθησε σεμινάρια στη μοριακή γαστρονομία κάνοντας πρακτική εξάσκηση Την ίδια χρονιά, όπως και το 2009, έκανε επίσης πρακτική άσκηση κοντά στο βραβευμένο με 3 αστέρια σεφ και φίλο του Martin Berasategui
Ο Έκτορας Μποτρίνι συνεργάστηκε τα έτη 2004-2006 με το ξενοδοχείο Athens Callirhoe και δημιούργησε το εστιατόριο Etrusco - Athens Callirhoe στην Αθήνα
Το 2007 ανέλαβε ως consultant chef στο εστιατόριο Grand Balcon του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus στην Αθήνα
Tο 2008 ανέλαβε το εστιατόριο ArtO2 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη Παράλληλα δημιουργεί τα νέα μενού της αλυσίδας εστιατορίων La Pasteria έως και σήμερα
Πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Εφιάλτης στην Κουζίνα», έχει δημιουργήσει ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το «Botrinis Project» και συνεργάζεται συγχρόνως με τις εταιρείες Lays και Seb
Το 2011 δημιούργησε ένα νέο χώρο στην Αθήνα, το εστιατόριο Botrinis στο Χαλάνδρι, ως συνέχεια της πετυχημένης εκπομπής «Botrinis Project»

Βιβλιογραφία
Μάγειρας γίνεσαι   


 http://www.biblioasi.gr/author_info.php?authors_id=71270

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...