www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

17.000 ελληνικές παροιμίες

17.000 ελληνικές παροιμίες
: Ταξινομημένες θεματικά
17.000 ελληνικές παροιμίες

Συγγραφείς: Γιάννης Σηφάκης- Γιάννης Κ. Σμυρνιωτάκης
Εκδότης: Σμυρνιωτάκης
Αριθμός Σελίδων: 684
Έτος Έκδοσης: 01-2008
Βάρος: 0 g


Τιμή biblioasi.gr: 30,12€


Ό,τι σοφό και ωραίο έχει πει ο λαός μας, στο μακρύ διάβα του χρόνου, είναι αποθησαυρισμένο στο βιβλιο αυτό, με τις 17.000 ελληνικές παροιμίες που περιέχει.

Δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένας σωστός θησαυρός της λαϊκής σοφίας, ως μια δροσερή πηγή σοφίας, ως το απόσταγμα της λαϊκής σοφίας, που η ισχύς και η αξία της είναι διαχρονική και η αλήθεια της παραδεκτή από όλους.

Σίγουρα, οι παροιμίες είναι η λαμπικαρισμένη πείρα των απλών, αλλά φωτισμένων ανθρώπων του λαού, που μέσα σε απλά και λίγα λόγια ως «σφυρήλατος λόγος εν μικρώ όγκω», όπως λέει ο φιλόσοφος Αριστοτέλης, περικλείουν σοφά διδάγματα για όλες τις πράξεις και τις σκέψεις του ανθρώπου.

Με επιμονή και υπομονή μέλισσας τρυγήθηκε επί τρία ολόκληρα χρόνια το νέκταρ χιλιάδων πνευματικών λουλουδιών, για να συγκεντρωθεί το υλικό αυτό, που φωτίζει τον δρόμο της ζωής του ανθρώπου, τον καθοδηγεί, τον φρονηματίζει και διδάσκει μεγάλες αλήθειες για το ορθό, το δίκαιο, το μεγάλο και το αληθινό, που για χάρη τους αξίζει να αγωνίζεται ο άνθρωπος, σύμφωνα, πάντα, με τις ηθικές αρχές του λαού μας.

Μελετώντας ο καθένας τις παροιμίες αυτές, αποκτά πλούτο καθοδηγητικών γνώσεων, που θα τον φωτίζουν, θα τον διαφωτίζουν και θα τον βοηθούν να βλέπει με καθαρότερο μάτι τη ζωή.
Για να είναι ευκολότερη η χρήση όλου αυτού του πλουσιότατου υλικού, είναι ταξινομημένο σε 870 θεματικές ενότητες, κατ αλφαβητική σειρά, ώστε να μπορεί ο καθένας να βρίσκει ευκολότερα το θέμα των παροιμιών που τον ενδιαφέρει.


 Για αγορά του βιβλίου πατήστε εδώ...http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=95330

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...