www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Καταπολεμώντας την παιδική παχυσαρκία

Καταπολεμώντας την παιδική παχυσαρκία

Συγγραφείς: Colleen Thompson- Ellen Shanley
Εκδότης: Φυτράκης
Αριθμός Σελίδων: 184
Έτος Έκδοσης: 05-2010

Τα πράγματα είναι ανησυχητικά: (α΄) τουλάχιστον 1 στα 5 παιδιά είναι παχύσαρκο, (β΄) το ποσοστό των υπέρβαρων παιδιών έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία 40 χρόνια και (γ΄) μεταξύ των παιδιών ηλικίας 4-5 ετών το 8% είναι υπέρβαρα.

Η αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων και, ακριβώς λόγω της πολυπλοκότητας του προβλήματος, δεν υπάρχει κάποια "θεραπεία". Και φυσικά δεν τίθεται καν θέμα δίαιτας στα παιδιά: η πρόσληψη θερμίδων είναι απαραίτητη για την ανάπτυξή τους. Η μόνη ελπίδα όσων θέλουν να βελτιώσουν την υγεία του παιδιού τους είναι η αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς και η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας.

Οι συγγραφείς, καθηγήτριες στο Τμήμα Διατροφικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Κονέτικατ, προτείνουν τρόπους για να βελτιώσετε τη διατροφή του παιδιού σας και να ενσωματώσετε τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή ζωή της οικογένειάς σας. Η στρατηγική της επιτυχίας τους βασίζεται στην οικογενειακή μονάδα ως το κύριο μέσο στήριξης και κινητοποίησης των παιδιών ενάντια στην παχυσαρκία. Στο βιβλίο θα βρείτε επίσης πολλές νοστιμότατες συνταγές.

Ακόμα και στις πιο πολυάσχολες οικογένειες, πάντα υπάρχει χρόνος για να τεθεί το θεμέλιο της υγιεινής ζωής - και το βιβλίο αυτό σάς δείχνει ακριβώς πώς να το κάνετε!
http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=168340

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...