www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Digital Clock

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση
Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία

Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση



Συγγραφέας: Πάρις Κυπαρισσίου
Εκδότης: Les Livres du Tourisme
Αριθμός Σελίδων: 96
Έτος Έκδοσης: 04-2010

Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλους τους σχετικούς κανονισμούς τροφίμων και διατάξεις.

Το βιβλίο "Μικροβιολογία & υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση" αναλύει όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες, όπως είναι η Μικροβιολογία, η Υγιεινή Τροφίμων, η Ατομική Υγιεινή, η Υγιεινή Χώρων Επεξεργασίας, η Νομοθεσία, καθώς και το βασικό πλαίσιο του συστήματος HACCP.

Ένα χρήσιμο και περιεκτικό βιβλίο για τους επαγγελματίες και εκείνους που παρουσιάζουν ερασιτεχνικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...