www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Έκθεση βιβλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

Έκθεση βιβλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου  22/5 εως 5/6 /2011 Τοποθεσία: ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ 42 & ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου μας στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει με στόχο τη δημιουργία
άρτια καταρτισμένων μαθητών,  και θέλοντας να συμβάλει στην ανάπτυξη της βιβλιοαναγνωσιμότητας, διοργανώνει Έκθεση Βιβλίου από 22 Μαΐου έως 5 Ιουνίου.
Σκοπός μας είναι με τα έσοδα της έκθεσης να εξοπλίσουμε την Σχολική μας Βιβλιοθήκη.
Η συμβολή σας, εκτός από κοινωνική προσφορά κι έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας για το βιβλίο και τα παιδιά, θα είναι μια πράξη πολιτισμού.

Όλοι μας γνωρίζουμε -ή θα έπρεπε να γνωρίζουμε- την αξία ενός βιβλίου, όχι μόνο για ένα παιδί αλλά για μια ολόκληρη κοινωνία.
Ανοίγοντας ένα βιβλίο ανοίγουμε έναν καινούριο δρόμο για μια ζωή ειρηνική, δίκαιη και ανθρώπινη.
Δυστυχώς, στην ελληνική πραγματικότητα η αναγνωστική συνείδηση των παιδιών είναι υποβαθμισμένη.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειασθείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει την οργάνωση της Έκθεσης Βιβλίου,
κύριο Κώστα Παναγιώταρη στο 
http://pariskostas.blogspot.com/2011/05/1.html

Οι μικροί σας φίλοι, οι γονείς και το διδακτικό προσωπικό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας και εκτιμούμε ιδιαιτέρως την προσφορά σας.

Ο ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!


Την έκθεση θα ανοίξει στις 22 Μαΐου ο Πασχάλης Τσαρούχας παρουσιάζοντας το βιβλίο του και ενισχύοντας την εκδήλωσή μας από πλευράς προσέλευσης κόσμου….
Ο κύριος Τσαρούχας θα μας παρουσιάσει το νέο του βιβλίο "Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris Dakar" μια χαρούμενη ιστορία που σε προτρέπει να ακολουθείς τα όνειρά σου,
να ετοιμάζεις τις αποσκευές σου και να εκτοξεύεσαι προς την ανατολή τις δικής σου περιπέτειας πριν ακόμα καλά καλά το καταλάβεις"….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...