www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

34η Γιορτή Βιβλίου στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου

books_13-05_29-05-2011 
O Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (ΣΕΒΑ) διοργανώνει, με τη συνεργασία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, την 34η Γιορτή Βιβλίου στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου από την Παρασκευή 13 έως Κυριακή 29 Μαΐου 2011.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00 – 22:30, Παρασκευή και Σάββατο 18:00 – 23:00 και Κυριακή 11:00 – 22:30.
Τα περίπτερα που θα χρησιμοποιηθούν φέτος είναι καινούργια και τα περισσότερα γωνιακά και ανοιχτά από δύο ή τρεις όψεις και με ενδιάμεσους διαδρόμους.
Η συνέντευξη τύπου προγραμματίστηκε από το σύλλογο να δοθεί στο Αμφιθέατρο Αντώνη Τρίτση του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, ισόγειο) την Τρίτη 10 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.
Στο χώρο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν δρώμενα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, όπως:
Παιδικές εκδηλώσεις: καθημερινά θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, κατασκευές, δράσεις (μικροί δημοσιογράφοι, πρόσκοποι), μαγειρική, κατασκευές μουσικών οργάνων, face painting.
Συνομιλίες συγγραφέων, παρουσιάσεις βιβλίων, αναλόγια.
Προβολές: Μουσείο Παπαδιαμάντη, δραματοποιημένα διηγήματα Παπαδιαμάντη, ντοκιμαντέρ (για Οδυσσέα Ελύτη και Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη). Μεγάλο μέρος του υλικού είναι ευγενική παραχώρηση του Ιστορικού Αρχείου της ΕΡΤ.
Συναυλίες: Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, encardia, μελοποιημένη ποίηση Γιάννη Μαρκόπουλου, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη.
Κοινωνική προσφορά: Μαζεύονται βιβλία για να ενισχυθούν βιβλιοθήκες. Σε αυτή την έκθεση θα ενισχυθεί η παραμεθόρια βιβλιοθήκη Λέρου και Λειψών. Στο τέλος της γιορτής οι εκθέτες θα δωρίσουν βιβλία, ενώ ο ΣΕΒΑ προτρέπει και τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, να προσφέρουν κι εκείνοι βιβλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...